Megan Thee Stallion og G-Eazy er (sandsynligvis) årets mest uventede hiphop-par – og internettet fatter nada

Megan Thee Stallion og G-Eazy er (sandsynligvis) årets mest uventede hiphop-par – og internettet fatter nada
Megan Thee Stallion.

Megan Thee Stallion var en af årets helt store gennembrud sidste år, hvor hun udråbte sommermånederne til ‘Hot Girl Summer’ og imponerede med sine hårde flows og selvsikre attitude på albummet ‘Fever’.

Nu har hun dog taget fusen på hiphopverdenen ved at hooke op med G-Eazy, som nogle måske vil huske som rapperen, der tæskede en sikkerhedsvagt i Sverige efter en heftig kokain-brandert.

Sådan ser det i hvert fald ud på sidstnævntes Instagram, hvor han henover weekenden postede en Instagram Story under en tæt omfavnelse, hvor han kysser Megan Thee Stallion intenst på kinden, og efterfølgende postede et billede af hende med fire hjerte-emojis.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

????

A post shared by G-Eazy (@g_eazy) on

De to er på alle måder et ekstremt umage par. Megan Thee Stallion er en karismatisk gangsta-rapper, hvis generelle attitude lægger sig i forlængelse af folk som Cardi B og Nicki Minaj. G-Eazy er derimod en væsentlig mere poppet artist, der rigtigt hedder Gerald Earl Gillum, og som også er kendt for at date popstjernen Halsey.

Reaktionerne fra Twitter og resten af hiphop-internettet har da også været pænt overraskede – og mange har især udtrykt undren over, at en så attitudefuld rapper som Megan Thee Stallion har fundet sammen med den mere afdæmpede G-Eazy.

Eller, sat mere skarpt op: At en af tidens mest beundrede sorte kvindelige rappere har hooket op med en fyr, som mange betragter som en lidt kikset white guy-rapper.

Opdatering: Megan Thee Stallion har siden benægtet, at hun har et forhold med G-Eazy. »«Nu har i fået fyret jeres jokes af. Men jeg knepper ikke med G-Eazy«, skriver hun via Twitter.


Sitet HipHopDX havde ellers endda opfundet et godt navn til det mulige par: Megan G. Stallion.

Her er G-Eazys Instagram Story, som han siden har slettet:

Her er nogle af reaktionerne fra et forvirret hiphop-Twitter:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af