Ida Laurberg imponerede til INPUT LIVE på Soundvenue-kontoret

Soundvenue og Tommy Jeans præsenterede koncerter og interviews over tre dage, hvor også Tessa, Suspekt, Elias Boussnina og Artigeardit optrådte.
Ida Laurberg imponerede til INPUT LIVE på Soundvenue-kontoret
Ida Laurberg. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

For de fleste var Ida Laurberg et nyt bekendtskab, da hun sidste år udgav singlen ‘Grayzone’, men faktisk har den 20-årige sanger og sangskriver lavet sin dragende og til tider Billie Eilish-flirtende emopop i flere år.

Som 16-årig udgav hun balladen ‘Poppy Dog Eyes’, der i dag har flere end 20 millioner afspilninger på Youtube og Spotify, og nu udgiver hun snart sin debut-ep, ‘Phase Five’.

Det var netop sange fra ep’en, som Laurberg og hendes guitarist og co-producer Kasper Falkenberg spillede, da Soundvenue og Tommy Jeans præsenterede INPUT LIVE den 9.-11. juni på Soundvenue-kontoret, hvor også Tessa, Suspekt, Elias Boussnina og Artigeardit optrådte.

Ida Laurberg og Kasper Falkenberg til INPUT LIVE. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

»Jeg gik igennem et breakup, da vi skrev de her sange, og det gik op for mig, at de hver især passede til de faser, man går igennem«, sagde Ida Laurberg til vores skribent Kristian Karl, der var vært på INPUT LIVE.

»Der er ikke nogen værste fase, fordi alt er jævnt lort. Men når man går fra at være helt nede i kulkælderen, og man hader sit liv, til at være sådan ‘fuck dig, jeg klarer mig’, til så lige pludselig at gå tilbage til fasen lige inden det, så er det rigtig stramt«.

Ida Laurberg og Kristian Karl. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Man mærkede også følelserne, da Ida Laurberg spillede sin seneste single ‘Lost All Hope’, ligesom vi fik en eksklusiv verdenspremiere på en anden af den kommende ep’s numre, den slagkraftige ‘No. 1’.

Tristesen er til at tage at føle på, når Ida Laurberg er bag mikrofonen, og sidste år fortalte hun os, at hun aldrig har skrevet en glad sang. Op til INPUT LIVE spurgte en af vores læsere, om det stadig ikke var lykkedes hende.

(Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

»Nej. Jeg tror, at den mest positive sang, jeg har skrevet, er den sidste sang på ep’en, som hedder ‘The Other Side’, men ærligt, så var det ikke en sang, jeg skrev, fordi jeg havde det sådan. Det var fordi, det var en stadie, som jeg forhåbentlig nåede til«, svarede hun.

»Jeg er bare en af de artister, der er mest inspireret, når jeg har det ad helvede til«.

Du kan se eller gense hele Ida Laurbergs optræden i INPUT LIVE på Facebook.

(Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)
(Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)
(Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)
(Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af