Kirsten Dunst vil egentlig bare gerne vide, hvad hun laver på Kanye Wests kampagneplakater

Kirsten Dunst vil egentlig bare gerne vide, hvad hun laver på Kanye Wests kampagneplakater
Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Kanye Wests præsidentkampagne ruller ufortrødent derudad til trods for, at den ikke har mødt overvældende opbakning i meningsmålingerne (for nu at sige det mildt). Men det afholder ikke Kanye fra at dele ud af sine 2020-visioner – blandt andet i form af en valgplakat med titlen ’Kanye 2020 Vision’ og en lille mosaik af forskellige ansigter. Heriblandt Kirsten Dunsts.

Betyder det så, at Kirsten Dunst bakker op om Kanyes præsidentkandidatur? Nej, ikke rigtigt. Hendes reaktion på, at hun agerer kirsebær på toppen af valgplakaten, var nemlig at tweete direkte til Kanye: »Hvad er budskabet her, og hvorfor er jeg en del af det?«.

Billedet af Kirsten Dunst er snuppet fra et Vanity Fair-fotoserie af Mario Testino i 2002. På plakaten gøres Dunst desuden selskab af Anna Wintour, men hvorvidt der er blevet hentet tilladelse fra hende, vides endnu ikke med sikkerhed (men kan nok trygt betvivles).

Inden primærvalgene i USA offentliggjorde Kirsten Dunst, at hun bakkede op om demokraten Bernie Sanders’ kandidatur, hvilket godt kunne være et tegn på, at hun ikke umiddelbart er den mest oplagte poster-girl for Kanyes 2020-visioner. Nå ja, i hvert fald ikke frivilligt.

Kanye West har endnu ikke kommenteret på plakat-castingen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af