NLE Choppa skamroser dansk producertalent

NLE Choppa skamroser dansk producertalent
NLE Choppa. (Foto: Travis Sinn.)

Vi har netop interviewet den 17-årige rapstjerne NLE Choppa, der for nylig udgav albummet ‘Top Shotta’. I interviewet fortæller han blandt andet om, hvordan der ikke er nogen modsætning mellem at være en totaltatoveret gangsterrapper, der svinger maskinpistoler i sine musikvideoer, og samtidig være en total mors dreng.

Men Memphis-rapperen fortalte også en anden spændende anekdote. Nemlig hvordan han indspillede sangen ‘Exotic’, der er produceret af den danske producer Palaze fra Aarhus.

»Jeg fandt det tilfældigt, da jeg scrollede igennem Youtube«, forklarer NLE Choppa.

»Der var et beat, der bare var så hårdt, og jeg kan huske, nogen sagde til mig, at produceren var derfra (fra Danmark, red.). Jeg freestylede sangen og tænkte: Man, jeg vil bare lave en sang, folk kan blive høje til og ryge weed til. Så det var præcis det, jeg gjorde. Jeg var bare nødt til at gøre noget på det beat, og jeg sætter pris på ham (Palaze, red.) for at lave det«.

Ikke en dårlig kompliment at få for en ung dansk producer! I det hele taget kører det ret godt for Palaze for tiden – han har også bidraget med to beats til Pop Smokes storhittende posthume album ‘Shoot For the Stars Aim For The Moon’, der kom tidligere på sommeren.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af