Futures Birkenstock-sandaler koster 300.000 kr.

Futures Birkenstock-sandaler koster 300.000 kr.
Future.

Den klassiske Birkenstock-sandal nyder fortsat stor popularitet verden over, men den er måske ikke lige den mest rapperagtige fodbeklædning. Atlanta-artisten Future har for eksempel været mere interesseret i at namedroppe »Gucci flip-flops« (‘Thought It Was a Drought’) end det tyske skomærke, der blev grundlagt helt tilbage i 1774.

Senest har ovennævnte rapper dog lagt en række billeder op på sin Instagram, hvor han er iført Birkenstock-sandaler af en helt særlig slags. Futures fodtøj er nemlig en slags mutation af Hermès’ populære Birkin-tasker og så Birkenstock-sandaler.

Sandalerne er lavet af læderet fra ødelagte designerhåndtasker, og sammensmeltningen af Birkin og Birkenstock har selvfølgelig fået det smarte navn Birkinstock.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det siger sig selv, at den slags sandaler ikke koster helt det samme som et par regulære Birkenstock. Skoene, der er skabt af designeren MSCHF, koster mellem 36.000-72.000 dollar, og Atlanta-rapperens par kostede 48.000 – altså rundt regnet 300.000 danske kroner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af