Lorde bygger op til sit kommende album med ny teaservideo

Lorde bygger op til sit kommende album med ny teaservideo
Lorde. (Foto: Ophelia Mikkelson Jones)

Efter fire års pause vendte Lorde for et par uger siden omsider tilbage med ny musik i form af den lette sommersang ‘Solar Power’. Singlen er forløber til den newzealandske sangers kommende tredje album, der bærer samme titel og endnu ikke har en officiel udgivelsesdato.

Nu teaser Lorde tilsyneladende imidlertid igen for ny musik, og hun tematiserer fortsat over sommer og sol.

I går lagde hun nemlig en video op på sit website i anledning af sommersolhverv, årets længste dag. I videoen sidder hun i skrædderstilling på samme strand, som ‘Solar Power’-musikvideoen foregik på, mens cikader og et brusende hav kan høres på lydsporet. Pludselig bryder hun sin meditative tilstand for at åbne øjnene og kigge direkte i kameralinsen.

Under videoen kan man klikke på ordet ‘solhverv’ (solstice). Det linker videre til en side, hvor man kan skrive sig op til Lordes nyhedsbrev og forhåbentlig snart blive klogere på, hvad der helt præcis bliver teaset for –måske single nummer to?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af