Ny kortfilm viser, hvordan det er at tage på Roskilde Festival med et knust hjerte (og finde kærligheden i smatten)

Ny kortfilm viser, hvordan det er at tage på Roskilde Festival med et knust hjerte (og finde kærligheden i smatten)
Hovedpersonen Karl i 'Orange Feeling'. (Foto: Screenshot)

Savnet af Roskilde Festival er stort. Og det bliver bestemt ikke mindre af at se den nye kortfilm ‘Orange Feeling’, som er filmet på selve Roskilde Festival anno 2016.

Filmen har ikke så meget med musikken og gyldne øjeblikke foran Orange Scene at gøre, men nu er Roskilde Festival som bekendt også meget mere end det.

Roskilde Festival er et mytisk sted, som ud af det blå toner frem en uge om året – som et fatamorgana fyldt med kærlighed, frihed og fantasi, der forsvinder igen, når den orange støvsky er fordampet.

Livet på campingpladsen er uforudsigeligt – der venter et nyt eventyr om hvert smattet hjørne. Og det er dét, ‘Orange Feeling’ prøver at indkapsle.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hovedpersonen Karl er netop blevet droppet af sin kæreste – blandt andet fordi han er »kedelig« – så han bliver lokket med på Roskilde Festival af sin gode ven.

Derfra følger en række mere eller mindre klassiske Roskilde-oplevelser, som vennerne bunder bajere, stormer pladsen og fester løs i Dream City.

Men kan Karl slå sig ordentligt løs? For ekskæresten spøger hele tiden i hans sind.

‘Orange Feeling’ er skrevet og instrueret af Jesper Tønnes.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af