125 Astroworld-gæster sagsøger Travis Scott, Drake og arrangører – kræver milliardbeløb

125 Astroworld-gæster sagsøger Travis Scott, Drake og arrangører – kræver milliardbeløb
Travis Scott til Astroworld-koncerten, hvor 10 mennesker døde. (Foto: Rick Kern/Getty Images)

Siden Travis Scotts katastrofale Astroworld-koncert, som har kostet 10 mennesker livet og såret mange flere, er bunken af sagsanlæg mod rapperen og hans medarrangører af festivalen vokset løbende.

Nu præsenterer advokat Tony Buzbee et samlet sagsanlæg fra 125 festivalgæster, der til sammen kræver erstatning på 750 millioner dollars (svarende til næsten 5 milliarder kroner). Saganlægget er rettet mod Travis Scott, Drake (der også optrådte til koncerten), Apple (som livestreamede eventet) samt koncertarrangøren Live Nation. Det skriver Complex.

I et Instagram-opslag, som du kan finde nederst i denne artikel, viser Buzbee de første sider af det retslige dokument. Han påpeger desuden, at familien til Axel Acosta, som døde af sine kvæstelser fra koncerten, er blandt sagsøgerne.

»Mange af klienterne nævnt ved navn i dette sagsanlæg lider af brækkede knogler, forstuvede knæ eller ortopædiske skader. Mange har taget psykologisk skade. Jeg forventer, at vi meget snart kommer til at sagsøge på vegne af yderligere 100 individer«, skriver advokaten blandt andet i sit Instagram-opslag.

Travis Scott har tidligere lovet at betale for begravelserne af ofrene og bidrage med psykologhjælp til de overlevende.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af