Rapperen Drakeo the Ruler er død – blev stukket ned inden festivaloptræden

Rapperen Drakeo the Ruler er død – blev stukket ned inden festivaloptræden
Drakeo the Ruler i musikvideoen til sangen '20 Pieces'. (Foto: screenshot fra Youtube)

Drakeo the Ruler er død. Han blev 28 år, skriver Pitchfork.

Den upcoming rapper med det borgerlige navn Darrell Caldwell døde ifølge TMZ efter at være blevet stukket ned på endagsfestivalen Once Upon a Time lørdag.

Han skulle selv have spillet på festivalen i fødebyen Los Angeles, hvorfor han befandt sig backstageområdet, hvor en slåskamp brød løs. Efter knivoverfaldet blev han kørt på det lokale hospital omkring klokken 20.30, men han døde af sine kvæstelser, skriver TMZ.

Ifølge The New York Times er Los Angeles’ politi i gang med at undersøge drabet, mens det er uklart, om der blevet foretaget arrestationer.

West Coast-rapperen nåede at udgive 10 mixtapes og studiealbummet ‘The Truth Hurts’ i sin korte karriere. Senest udgav han mixtapet ‘So Cold I Do Em 2’. Tidligere i år arbejdede han sammen med Drake på nummeret ‘Talk to Me’.

Sideløbende med den lovende musikkarriere var Drakeo the Ruler på kant med loven. Han sad i fængsel i tre år fra 2018 til 2020, da han blev sigtet for mord, mordforsøg og planlægning af mord. Han blev frikendt i 2019, men sigtet for nye anklager om af affyre skud fra køretøj og kriminel bandevirksomhed. I november sidste år blev han løsladt fra fængslet, hvorfra han nåede at indspille mixtapet ‘Thank You For Using GTL’, skriver Pitchfork.

Efter drabet på Drakeo the Ruler, besluttede Once Upon a Time-arrangørerne at aflyse resten af festivalen, hvorfor hovednavnene 50 Cent og Snoop Dogg ikke nåede at komme på scenen. Sidstnævnte reagerede på den tragiske nyhed om Drakeo the Rulers død på Twitter.

»I aftes (lørdag, red.) var jeg i min backstagerum, da jeg hørte om hændelsen og jeg valgte at forlade festivalområdet med det samme. Mine bønner går ud til alle, der er påvirket af tragedien. Hav det godt, elsk hinanden og pas på jer selv. Jeg beder for fred i hiphop«, skrev Snoop Dogg i sit tweet, som du kan læse herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af