Ariana Grandes 98-årige bedstemor sætter vild hitlisterekord

Ariana Grandes 98-årige bedstemor sætter vild hitlisterekord
Ariana Grande og Marjorie 'Nonna' Grande i 2016. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images)

Marjorie Grande, Ariana Grandes 98-årige bedstemor, er nu den ældste person, der nogensinde har fundet vej til Billboard Hot 100-listen.

Det sker, efter at hun tidligere på måneden gæstede afslutningsnummeret ‘Ordinary Things’ fra barnebarnets nye album, ‘Eternal Sunshine’, hvor hun er krediteret under navnet ‘Nonna’.

Nummeret slutter med et lydklip af Marjorie Grande, der giver popstjernen gode råd om kærligheden. Hun er også krediteret som sangskriver.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ifølge Billboard debuterede nummeret i denne uge på en 55. plads på hitlisten, hvorfor ‘Nonna’ altså nu kan bryste sig at have skrevet historie.

Tidligere tilhørte rekorden den afdøde lastbilchauffør og sangskriver Fred Stobaugh, der i 2013 nåede en 42. plads i en alder af 96 med sangen ‘Oh Sweet Lorraine’.

Soundvenues Rasmus Weirup var ikke videre begejstret for Ariana Grandes nye album, som han kaldte »behageligt på en måde, der bedst kan sammenlignes med at være bedøvet med æter«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af