Producer afslører, at Beyoncés nye country-single faktisk blev lavet før ‘Renaissance’

Producer afslører, at Beyoncés nye country-single faktisk blev lavet før ‘Renaissance’
Beyoncé til Grammy Awards 2024. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images)

Beyoncé har i år skudt en ny country-æra i gang med sit ottende soloalbum, ‘Cowboy Carter’, der udkommer på fredag.

Popstjernen har indtil videre givet os to singler fra det nye album, og ifølge en producer er den ene sang faktisk flere år gammelm´, skriver NME.

Atia Boggs, som også producerede tre sange på ‘Renaissance’-albummet fra 2022, kan således afsløre, at country-singlen ’16 Carriages’ faktisk blev lavet før ‘Renaissance’.

»Mange mennesker ved det ikke, vi lavede faktisk den her først«, forklarer Boggs i Youtube-programmet ‘Acknowledged’. »Så forestil dig at have dette tidløse, klassiske stykke musik først og skulle vente, og så fandt hun på ‘Act I’ (‘Renaissance’-albummet, red.)«.

I interviewet fortæller produceren også, at sangens udtryk var påvirket af, at de lavede den lige efter corona-lockdown.

»Vi kom fra at være isolerede, tilbage til verden fra ikke at være til nogen fester og til endelig at kunne udtrykke os selv«, siger Boggs. »Og det er sådan, baby, vi gør ikke kun én ting, vi gør det hele, og vi gør det godt. Det er det, hun fortæller dig. Det her er hendes sydlige rødder, det her er hendes Texas-rødder«.

Se hele interviewet herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af