André 3000 har et bud på, hvorfor mange nye rappere lyder ens

André 3000 har et bud på, hvorfor mange nye rappere lyder ens
André 3000. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

André 3000 gider som bekendt ikke længere selv at rappe, men det afholder ham ikke fra at kommentere på genren.

Sammen med blandt andre Sexyy Red medvirker han i den seneste episode af LeBron James og Maverick Carters podcast ‘The Shop’, og her kommer han med et bud på, hvorfor mange nye rappere ifølge ham lyder ens.

»Jeg tror ikke, artister har tid til at dyrke sig selv, så mange af dem lyder ens. Du kan hurtigt gribe mikrofonen, hvilket er fantastisk, fordi det gør det mere umiddelbart, men du får ikke tid til at finpudse, hvem du er«, siger han.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Han påpeger, hvordan selv trap-pionerer som Future og 2 Chainz skulle bruge tid på at finde deres lyd, og at Organized Noize-medlemmet Ray Murray efter sigende har optagelser, hvor Future lyder helt anderledes.

»Det, jeg siger, er, at du udvikler noget over tid, og du finder ud af, ‘okay, det her er det mest effektive for mig’. Og vi elsker Future for, hvad han gør nu, men jeg ved ikke, om det andet ville have været lige så succesfuldt«.

Senere i episoden forklarer det tidligere Outkast-medlem også, hvorfor han ikke længere selv rapper og nu i stedet prioriterer jazzet fløjtespil.

»Måden, jeg gør det på, er, at jeg altid prøver at lede efter det næste. Jeg prøver ikke at opretholde, hvad jeg har gjort før. Selvfølgelig har jeg ting at sige nu, men hvis jeg ikke kan sige dem på en frisk og innovativ måde – hvis jeg hænger fast i et gammelt flow, jeg plejede at bruge – er det ikke nok for mig«.

André 3000 gæster Syd For Solen med sit fløjteshow fredag 9. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af