Soundvenues hiphop-podcast: Hold øje med $hybxis følsomme flows i fremtiden

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Det kan godt være at $hybxi er så genert, at han har skrevet ‘shy’ ind i sit navn, men hans stil og musik er alt andet end tilbageholdende. Rapperen optræder tit i pink, gult eller blåt hår, og hans melodiske, svævende hiphop er fuld af følsomme flows, der nikker til trap-ekspressionister som Young Thug.

Hvem er den her gådefulde karakter, der er så genert og samtidig så farverig? Hvordan har han fundet frem til sin helt unikke stil? Og kan 2020 blive året, hvor han får sit gennembrud?

De spørgsmål taler værterne Kristian Karl og Mads Viktor om med $hybxi i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Og så har den unge rapper endda et helt nyt, uudgivet track med i form af kærlighedssangen ‘Snake’.

Derudover: Suspekt har et album på vej, der gæstes af Tessa, Megan Thee Stallion får snavet sin kind (!?) af G-Eazy og Post Malone har fået en ny ansigtstatovering.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af