Shop med omtanke

Fans af silke fortæller om deres yndlingsfund

Silke er elegant og eksklusivt. Det er vores fire fans af materialet enige om. Læs om de silkefund de sætter mest pris på.
Kerstin Coco Qvortrup med sit Gucci-tørklæde. (Foto: Privat)

Vintage Gucci-tørklæde

Kerstin Coco Qvortrup, 27, skuespiller (‘Lover’) og indkøber hos Holly Golightly, @cocowankenobi:

»Jeg elsker små silketørklæder, både fordi det er en fin måde lige at pifte et outfit op på, og fordi jeg i bedst mormorstil hader at være kold om halsen«.

»Det her Gucci-tørklæde gør mig glad, fordi det er den perfekte blanding af elegant og quirky«.

»Jeg er kæmpefan af nærmest alt lavet af silke. Det er for mig noget af det mest delikate – og et ret sexet stykke stof. Jeg føler mig i hvert fald altid mere feminin, når jeg er iført silke«.

Alexander Gram i sin Soulland-pyjamas. (Foto: Privat)

Soulland-pyjamas

Alexander Gram, 29, medstifter og -ejer af An Ivy@alexanderbgram:

»Hvert år, når vi rammer de varme måneder, kan jeg nærmest ikke finde mine silkepyjamasser hurtigt nok frem – og gøre dem til en del af min rotation i hverdagsgarderoben«.

»Min favorit er denne printede version fra Soulland, som virkelig har gjort silkepyjamassen til en signatur i deres univers«.

»Generelt er det bare en kæmpe vibe at gå snooze-core og gøre en pyjamas i silke til en del af sit hverdagslook – uanset om man bryder den op eller bruger den samlet«.

»Jeg glæder mig især til at bære min med en blazer over og et par loafers de næste måneder. Jeg synes, at det skaber en ret fed kontrast at mikse det formelle og klassiske med et piece, der umiddelbart kun hører til i privaten«.

»Hele silkeuniverset er også en af grundene til, at jeg er så nede med et brand som Casablanca for tiden, der netop integrerer silkeskjorter, -bukser og neckerchiefs i mange af deres looks (se deres SS21-lookbook). Deres konsekvente valg af silke får deres look til at se så ubesværet cool og samtidig elegant ud«.

Julie Blichfeld med Sicels-tørklædet. (Foto: Privat)

Sicels-tørklæde

Julie Blichfeld, 29, stylist og stifter af vintage-webshoppen Collect 23, @julieblichfeld:

»Generelt har jeg en kæmpe kærlighed til lækre og holdbare materialer, og silke er klart en af mine favoritter, da den har en feminin og eksklusiv vibe over sig og er en investering i garderoben«. 

»Jeg elsker generelt at kombinere flere materialer og teksturer i et look. For eksempel giver denim, strik og silke sammen en dejlig dybde og noget for øjet at gå på opdagelse i, når det kommer til styling«.

»En af mine yndlingmåder at integrere silke i et look er med et silketørklæde. Enten bundet om hovedet eller i halsen, hvor farverne/mønstrene komplimenterer resten af outfittet på en sej og gennemført måde«.

»Et fuldt look i silke i form af en lækker pyjamas med et par hæle eller slippers kan helt sikkert også noget på den der laidback og eksklusive måde, da silke har en skrøbelighed over sig og en måde at bevæge sig med kroppen på, som gør den egnet til et lækkert look fra top til tå«.

Aleksander Aarstad i sin Saks Potts-kjole. (Foto: Privat)

Vintage Saks Potts-kjole

Aleksander Aarstad, 25, arkitekt, @aleksanderaarstad:

»Silke for mig er luksus. Det fungerer som et ekstra hudlag, som bevæger sig i takt med mine følelser«.

»Kjolen er til alt fra mandag morgen til fredag aften. Den er rummelig og alsidig, og det skader aldrig at være lækker i blå silke«.

Purchase-redaktionen opererer uafhængigt af kommercielle aftaler. Soundvenue tjener ingen penge, hvis du køber et produkt, vi anbefaler. Vi har udelukkende interesse i at viderebringe anbefalinger af højkvalitetsprodukter.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af