50 Cent forlader sin Instagram – beskyldt for at posere med falske penge

50 Cent forlader sin Instagram – beskyldt for at posere med falske penge
Billede fra 50 Cents Instagram.

Da 50 Cent i august sidste år begærede sig personligt konkurs, valgte han en temmelig kreativ og meget underholdende tilgang til problemet på sin Instagram. Her delte han i efteråret en række billeder, hvor han poserede med bjerge af penge, friske fra hæveautomaten, kombineret med dybt ironiske kommentarer om at være en forgældet, men ikke desto mindre priviligeret hiphop-stjerne.

Imidlertid har rapperens humoristiske sans på det sociale medie nu fået konsekvenser. Hans team har nemlig set sig nødsaget til at ‘fyre’ 50 Cent fra sin egen Instagram-konto, der fremover vil blive bestyret på mere professionel, læs: upersonlig, vis. Det sker efter, at rapperen gentagne gange har været i retten, anklaget for at posere med falske penge på sine billeder.

50 Cent har under forløbet delt flere skarpe kommentarer og billeder på sin Instagram, der desværre er blevet fjernet nu. Blandt andet delte rapperen nyheden om, at han overgiver sin konto, sammen med en række billeder af hjemløse mænd og kommentarer såsom:

»I was accused of committing fraud with nothing but a IG photo… I can care less what these people think of me but it’s not right«.

Ærgerligt, for 50 Cent har været skarp at følge på Instagram – ikke mindst under beefen med Drake og Meek Mill tilbage i januar.

Læs også: Drake og 50 Cent vs. Meek Mill-beefen er blevet omsat til et sprængfarligt minispil

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af