Gillian Anderson bør vaske sin mund med sæbe: Bander og svovler i herligt ‘X-Files’-supercut

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der landede tydeligvis masser af f-bomber – og det der er værre – på settet til den oprindelige omgang ‘The X-Files’. I hvert fald er ovenstående sammenklip af Gillian Andersons små finker, der triller af panden, fyldt til bristepunktet med eder og forbandelser, der ville give selv den mest frisindede bedstemor forarget Kaj-mund.

Og selvom videoen, der er sammensat af fraklip fra serien, fokuserer på Gillian Andersons, skal David Duchovny ikke spille hellig. Han er ligeledes mere beskidt i munden end en havnearbejder. For ikke at tale om den langemand!

Vi spørger bare: Kysser I jeres bedsteforældre med de munde?

Læs også: Mulder og Scully vender tilbage i herlig ’The X-Files’-spoof hos Jimmy Kimmel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af