Game of Puns: Glem ‘all men must die’ – nu hedder det ‘no men can die’

Game of Puns: Glem ‘all men must die’ – nu hedder det ‘no men can die’

To fantastiske nye og to helt fantastiske gamle og næsten glemte karakterer tonede frem fra Westeros’ krinkelkroge i går. Det vakte primært begejstring på diverse internetfora.

Der er naturligvis 117 spoilers i det følgende, så tryk på det lille kryds i hjørnet, hvis du ikke har ‘The Broken Man’ endnu.

Vi har samlet de bedste memes, kommentarer og reaktioner fra Imgur, Twitter og Reddit og kogt det sammen til en lille sammendrag af internettets kommentarspor.

ep57-ss02-1920
(Foto: HBO)

The Hound lever stadig

Der var primært gensynsglæde at spore i sjette sæsons syvende afsnit, ‘The Broken Man’. The Hound vendte tilbage fra de døde, ikke mindre mopset end før, men til gengæld med en mere tilforladelig agenda som kirkebygger. Det får dog hurtigt en ende og hans økse skifter i afsnittets løb fra at være et værktøj til et våben.

Ikke desto mindre, var internettet glade for at se ham – blandt andet med reference til hans store lyst til kylling.

View post on imgur.com

[EVERYTHING]Nope, just something else…

Ey3rN7M
 

Y2dlfia
 

Sandor Clegane går altså derfra optændt af endnu mere had end nogensinde før. Og det er fedt, fordi noget kunne tyde på, at vi kan glæde os til #Cleganebowl – Bjerg vs. Hund. Hvis det sker, går internettet nok i stykker.

(Foto: HBO)
(Foto: HBO)
QXWGszQ
(Foto: Imgur / JamesBarnes341)

Med hans genopstandelse ryger antallet af karakterer, der er vendt tilbage fra de døde op på tre, dvs. en i hvert andet afsnit i sæson 6 – Jon Snow, Euron Grey og nu The Hound. Rygterne svirrer allerede om, at vi i de næste afsnit ser Catelyn Starks genoplivede alter ego Lady Stoneheart.

I sæson syv forventer undertegnede til gengæld, at Joffrey, Ned og The Mad King vender tilbage. Du læste det først her.


ep57-ss04-1920
(Foto: HBO)

Bronn er tilbage

Også Westeros’ fjollede yndlingsridder Bronn vendte tilbage med sin gamle makker Jaime Lannister og sammen var de klar til at uddele øretæver og cracke jokes – en art middelalderlig Starsky & Hutch, om man vil. Bronn starter med at indkassere endnu en gældsnota hos familien Lannister.

03oZfrr
Som i ‘Dum Dummere’ må Bronn efterhånden have en hel kuffert fuld af dem her. (Foto: Reddit / cpt_Smiley)

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Selvom gårsdagens Bronn/Jaime-begivenheder føltes næsten lige så ligegyldige som Dorne-plottet (hvor er det i øvrigt blevet af?), så tyder noget på, at der er sker store sager i de næste afsnit. For Brienne er på vej mod Riverrun for at få Blackfish og familien Tully med op og banke Ramsay til hundemad. Her løber hun temmelig sikkert ind i sin gamle ven Jaime. Og hvis familien Tully skal i krig, så skal de forbi Jaime og Lannister-hæren. Der er sat over til en stærk kop død og ødelæggelse.


YMZQElN
Nyeste kandidat til tronen. (Foto: HBO)

Move over, Dany

I går kom der en ny sherif til byen og hun hedder Lyanna Mormont – niece til Jons gamle kollega fra Castle Black Jeor Mormont og kusine til Ser Jorah Mormont. Den ti-årige pige, der nu regerer over House Mormont, har en mere badass attitude end Beyoncé i tiende potens. Og internettet elsker hende.

Det er klart, i ‘Game of Thrones’ er der selvfølgelig altid en bagside af medaljen, når nye karakterer introduceres:


ep57-ss05-1920
(Foto: HBO)

Catfight i King’s Landing

Imens blev knoerne i King’s Landing hvidere og hvidere. Cersei er med brormand på udflugt med hans buddy Bronn efterhånden helt alene i byen. Og med fordums profetier og hendes ubrudte track record af dårlige beslutninger in mente, ser det efterhånden sort ud for hende.

How the tables have turned. (Foto: Reddit / greeny508)
How the tables have turned. (Foto: Reddit / greeny508)

Margaery spiller højt spil og er samtidig tilsyneladende ved at spille magten direkte over i hænderne på The High Sparrow. Hvorvidt han kalder hendes bluff er svært at afgøre, men at hun bluffer er nu helt sikkert. Se bare stills fra denne afgørende scene, hvor Margaery overtaler farmor Olenna om at forlade byen.

SA8OXC2
(Foto: Imgur / LuciusCornelius)

Arh joke, det var bare en rose, hun stak hende.

[EVERYTHING] How original, Margaery

De er snedige, de Tyrells. ‘The Broken Man’ tager i øvrigt prisen for det afsnit med den tungeste ladning hardcore, sarkastisk humor. Tørre svinere føg i alle retninger fra både Bronn, Olenna og Lyanna Mormont.

Ry7zUoS
‘Game of Thrones’-sitcom-spinoffen vi alle venter på. (Foto: lyra256)

ep57-ss08-1920
(Foto: HBO)

You know nothing, Arya Stark

Som sin elskede halvstorebror Jon demonstrerede Arya Stark i går, at man med god ret kan beskylde hende for at være en kende enfoldig. Hun er udmærket godt klar over, at en samling skruppelløse snigmordere med valgfri ansigter jagter hende gennem de snævre gader i Braavos. Alligevel finder hun lige tid til at standse op på en bro, nyde udsigten og sænke paraderne, da en skummel fremmed dame tiltaler hende.

aGFl0Uv
»Undskyld, hvad? Jeg stod bare lige et øjeblik og nød udsigten fra denne bro.«

Enhver – udover Arya – kunne se, at det var Stabby McStabface i forklædning og Arya fik nogenlunde samme behandling som Talisa Stark under The Red Wedding – bortset fra, at Arya efter en kort dukkert går bloddryppende, men dog stadig levende derfra. Internettet var ikke tilfredse:

Den åbenlyse idioti har sat fut under en fanteori, der opstod i løbet af sidste uge. Arya og The Waif, som hendes røvhul af en sergent hedder, er én og samme person. Det baserer flere Reddit-brugere på, at The Waif altid ved, hvor Arya er, at de aldrig bliver tiltalt i samme rum af Jaqen H’ghar og ikke mindst, at de har nogenlunde samme frits – truthbomb!

The Waif er Aryas underbevidsthed, der forsøger at udslette Stark-delen fra Arya, som vi i sidste uge fik bevis for stadig findes, da hun fiskede Needle frem fra murbrokkerne. Kun i tilfælde af den enes død, vil enten Aryas hævngerrighed eller No One få lov at leve.

Hvorom alting er, holder Arya den stolte Stark-tradition omkring at blive dolket fra uventet kant i hævd.

3NjtXNz
(Foto: Reddit / Wave_runner)

Læs også: Game of Puns: ‘Game of Thrones’ er blevet lige så saftigt som ‘Paradise Hotel’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af