Isaac Hempstead Wright slår fast, at Brans finale i ’Game of Thrones’ blev skrevet af George R.R. Martin

Isaac Hempstead Wright slår fast, at Brans finale i ’Game of Thrones’ blev skrevet af George R.R. Martin
Isaac Hempstead-Wright som Bran i 'Game of Thrones'.

Da det sidste afsnit af ’Game of Thrones’ løb over skærmen, efterlod det en lang række vrede fans, der ikke var tilfredse med, at de otte sæsoners storslåede kamp om jerntronen endte med, at Bran Stark rullede ind fra højre og scorede titlen som den nye konge af Westeros.

Eftersom HBO-serien siden sæson seks har overhalet George R.R. Martins bøger, har folk spekuleret i, om finalen således skulle være fundet på af seriens showrunnere, David Benioff og Dan Weiss. Men Bran-skuespilleren Isaac Hempstead Wright slår nu fast til Making Game of Thrones, at plottwistet ikke blev fabrikeret af showrunnerne, men af George R.R. Martin selv.

»David og Dan (de to showrunners, red.) fortalte mig, der var to ting, George R.R. Martin havde planlagt for Bran«, udtaler Wright. »Og det var Hodor-åbenbaringen, og at han ville blive konge. Så det er ret særligt at være direkte involveret i noget som en del af Georges vision. Det var en virkelig god måde at afslutte det på«.

George R.R. Martin mangler endnu at udgive de to sidste bøger af sagaen, mens fans, der er vrede over den ottende sæson og afslutningen af serien, ufortrødent forsætter surmuleriet – og en underskriftindsamling for en genskabelse af sæsonen »med kompetente forfattere«.

Læs også: Hvorfor Brans afslutning giver mening – og hvorfor den ikke gør

Læs også: Når du er færdig med at tilsvine slutningen på ’Game of Thrones’, så tænk lidt over det store billede

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold