Earl Sweatshirt starter tøjmærke – og Tyler, The Creator åbner sin første butik

Siden Odd Future bragede frem i 2012, er det primært crew-bossen Tyler, The Creator, der har markeret sig på modefronten, hvor han har haft succes med Golf Wang, og sidste år lavede sit første modeshow i L.A.

Nu vil Earl Sweatshirt dog også være med. I hvert fald har han netop annonceret brandet Deathworld, der bliver lanceret i weekenden i forbindelse med Tylers festival Camp Flog Gnaw i Los Angeles i denne weekend.

»Det er godt, jeg har ingen grund til at lyve«, skrev Earl Sweatshirt på Twitter om sin nye tøjlinje.

Et opslag delt af Deathworld (@itsdeathworld) den

På brandets Instagram tyder billederne på, at vi er ude i endnu et streetwear-brand med hoodies, windbreakers, t-shirts og skjorter.

Et opslag delt af Deathworld (@itsdeathworld) den

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

Hvis du ikke lige er i L.A. i weekenden, så forventes Deathworld også at kunne købes online snart. Websitet er i hvert fald allerede på plads.

Et opslag delt af Deathworld (@itsdeathworld) den

Samtidig har Tyler, The Creator offentliggjort, at han åbner den første Golf Wang-butik. Det sker allerede i dag, når Los Angeles vågner igen. Den nye Golf Wang-kollektion er til salg i butikken, der selvfølgelig ligger på Fairfax, som var omdrejningspunktet for Odd Future-crewet i karrierens spæde start.

OPENS THURSDAY; 10AM @golfwang

Et opslag delt af Tyler (@feliciathegoat) den

Og hvis du slet ikke kan få nok Odd Future-gear, så har Tyler også lige offentliggjort årets merchandise, som vil være til salg i forbindelse med Camp Flog Gnaw-festivalen.

Læs også: Tyler The Creator klar med ny Golf Wang-kollektion

CARNIVAL THIS WEEKEND. SET TIMES ARE ALSO UP. campfloggnaw.com

Et opslag delt af Tyler (@feliciathegoat) den

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement