Her er ugens syv fedeste fester

Her er ugens syv fedeste fester
Foto: Victor Jones/Soundvenue
Vi guider som altid til de bedste tilbud i nattelivet. Denne uge med blandt andet Natbar-koncert, Gents og Drakes ekskærester.

Skyd Spot Festival i gang med et brag
Weekenden er helliget Spot Festival og godt over 100 unge danske bands, men allerede torsdag skyder vi festivalen i gang. Sammen med musikagenturet smash!bang!pow! inviterer vi til Spot Festival Pre-Party på Radar, hvor du kan opleve First Hate, Yung, Gents, Marching Church og Saint Cava på én og samme aften.

s!b!p! x Soundvenue: Spot Pre-Party
Tordag den 4. maj
Radar
Læs mere om festen på Facebook


WhoMadeWho-medlem fejrer soloalbum
Til daglig passer Jeppe Kjellberg guitar og mikrofon i WhoMadeWho, men fredag slipper han soloalbummet ’Circles’, og den anledning benytter han meget naturligt til at fyre op under en releasefest på det nyåbnede sted 15 H i Kødbyen.

Her er der gratis bobler kl. 21, inden aftenens hovedperson fremfører en håndfuld numre fra albummet. Og derfra slippes festen for alvor løs, når WhoMadeWho-kumpanen Tomas Barfod og Sekuoia, der begge har hjulpet til i produktionsfasen, slippes løs bag pulten.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

‘Circles’-releasefest
Fredag den 5. maj
15 H
Læs mere om festen på Facebook

Movia - Direkte til døren

80’er-pop og efterfest i Pumpehuset
Der er lagt op til en helstøbt aften på fredag i Pumpehuset, hvor danske Gents giver koncert i kølvandet på udgivelsen af det flotte debutalbum ’About Time’, hvor crooner Niels Juhl og producer Theis Vesterløkke nonchalant finpudsede deres patosfyldte 80’er-pop med skamløs præcision.

Fredag er Gents aftenens hovednavn, mens danske Slowes og tyske Better Person står for support. Efterfest er der også planlagt, og her sørger Emma Acs og Grand Prix for et ’special romance set’, inden hovedstadens discokonge, Christian d’Or’, hiver vinyltasken frem til dont.

Gents + efterfest
Fredag den 5. april
Pumpehuset
Læs mere om arrangementet på Facebook


Natbar med debutkoncert
Med en medlemsliste, der tæller musikere fra Turboweekend, Veto og Dúné, er Mantua er ægte sammenskudsgilde af et band. Fredag giver trioen debutkoncert på Natbar, hvor gækken efterfølgende slippes løs på dansegulvet under kyndig musikalsk vejledning fra pladevenderne Massimo og Dokkedal.

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Natbar: Mantua live
Fredag den 5. april
Natbar
Læs mere om festen på Facebook

Movia - Direkte til døren

Fint besøg fra London
Fredag aften byder Culture Box på en elektronisk lækkerbisken fra London. Her kan man nemlig opleve engelske James Zabiela, der udover at drive det anerkendte label Born Electric har et renomme som en af verdens teknisk bedste dj’s. Han bakkes op af lokale Tim Andresen i Black Box, mens Ena Cosovic, Joel Alter og Tobias Gullberg regerer i kælderen.

Culture Box presents: James Zabiela
Fredag den 5. maj
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook


Tobias Rahim indtager Rust
Efter at have været en del af dancehall-duoen Camilo & Grande sprang Tobias Rahim for nyligt ud som r’n’b-inspireret rapper med en selvbetitlet debut-ep. Lørdag fejrer han den begivenhed med en natkoncert på Rust – DJ Graded og J.J. Wild holder gryderne i kog før og efter showet, mens Missions Bassment regerer i kælderen.

Flavour: Tobias Rahim
Lørdag den 6. maj
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Movia - Direkte til døren

Drake og damerne
Kulturhuset Absalon har gang i række af temafester, der tidligere har dyrket girl power og hitserien ’Skam’, og lørdag er det tid til et nyt kreativt party-twist. ’ Drake & his ex-girlfriends party’ er overskriften for aftenen, der byder på den canadiske stjernerappers største hits samt tracks fra tidligere flammer som Rihanna og Nicki Minaj.

Drake & his ex-girlfriends party
Lørdag den 6. maj
Absalon
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement