Sleiman kritiserer 6ix9ine for at vidne: »Man kan ikke både blæse og have mel i munden«

Sleiman kritiserer 6ix9ine for at vidne: »Man kan ikke både blæse og have mel i munden«
Sleiman.

Der er sket meget, siden danske Sleiman indspillede en sang med 6ix9ine for over et år siden. Den amerikanske rappers pladeselskab har blokeret for udgivelsen af sangen, og 6ix9ine selv er samtidig både blevet kidnappet, fængslet, anklaget – og så har han vidnet mod en række tidligere bandevenner i retten, hvilket har medført en række domme til hans tidligere samarbejdspartnere.

Det har Sleiman nu udtalt sig om i Standard – Soundvenues hiphop-podcast, hvor han fortæller hele historien bag sit nummer med 6ix9ine, ‘R.E.D.’.

»Han har jo selv sagt i retten, at han har udnyttet banden for at få street cred«, siger Sleiman blandt andet i podcasten. »Så er man selv skyld i… Hvis du har udnyttet nogen for at få en eller anden credibility, og så bagefter vil du ikke være med alligevel. Så synes jeg på en aller anden måde: Man kan ikke både blæse og have mel i munden. På en måde er det unfair, at man bare kan gøre sådan: ‘Så er jeg fri, og fuck jer andre!’«.

Da Sleiman besøgte Standard, fortalte han desuden om, hvordan det var at besøge 6ix9ine i Milano, da de skulle indspille deres track sammen, og han fortæller om den lange kamp om at få lov til at udgive den sang, som han har betalt 88.000 euro for – altså over 650.000 kroner. Han fortæller også om, hvordan han endelig fik udgivet sangen og endda tilføjede et gæstevers af Gilli, der inkluderer disses mod 6ix9ine.

Læs også: Sleiman så 6ix9ine blive slået af det bandemedlem, som New York-rapperen senere vidnede mod i retten

Lyt til podcast: Sleiman fortæller hele historien bag sit 6ix9ine-samarbejde i Soundvenues hiphop-podcast

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold