(Tragi)komisk video: Australierne sender åbent brev til våbenforskruede amerikanere

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

At den amerikanske våbenlovgivning er temmelig forskruet, er der vist ingen, der er i tvivl om. Det skulle da lige være amerikanerne. Ligegyldigt hvor mange uskyldige der dagligt bliver mejet ned, holder en stor del af den amerikanske befolkning stadig på deres ret til at bære guns.

Idiotisk? Jep. Tragisk? Helt vildt. Til grin? I den grad. Det mener australierne også. Derfor er en flok aussies gået sammen for at lave et åbent videobrev til USA, hvori de udtrykker deres store bekymring for amerikanernes sikkerhed. Og australierne ved altså lidt om sikkerhed og tryghed. Eller manglen på samme.

Intet andet sted på jorden er så farligt som The Land Down Under – i hvert fald ikke hvis man kigger på ‘dyr med spidse tænder divideret med giftigt kryb ganget med dødelige planter’-kvotienten. Stort set hvor man træder og går dernede, er man i fare for at blive bidt, forgiftet og spist – ofte på samme tid.

Alligevel er australierne endnu mere bekymret på deres amerikanske broderfolks vegne på grund af deres skødesløse omgang med skarpladte gøbs. Det er der kommet denne lille (tragi)komiske og tankevækkende video ud af. Videoen er liiiiige ved at tippe over og blive lidt for hellig hist og her, men alt i alt hiver den australske charme stikket og den vigtige pointe hjem.

Har man lyst til lidt mere satire på våbentossernes bekostning, kan man her finde endnu et morsomt, velovervejet og lettere NSFW-twist på sagen.

Kenneth Sarup er fast comedyskribent for Soundvenue.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af