Jake Gyllenhaal og Jimmy Fallon spytter med maden i ‘The Tonight Show’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Late night-værten Jimmy Fallon har mange gode venner, og flere af dem har han tilsyneladende også lavet 80’er-tv-serier med. Men det lader til, at der altid har været en mærkelig instruktør, der har givet dem underlige handicap på scenen. Således har vi i ‘The Tonight Show’ set Jim Carrey lave en burger med mannequin-arme og Bryan Cranston svæve i soap-dramaet ‘Suspended Supension’.

Senest havde Fallon besøg af Jake Gyllenhaal, der også har medvirket i en serie sammen med talkshow-værten: ‘Point Pleasant Police Department’. De mange p’er i titlen er ikke et tilfælde, for Fallon og Gyllenhaal skal have rig mulighed for at proppe så mange madvarer i munden som muligt og spytte dem direkte i hovedet på hinanden.

Over tre omgange lokker Fallon sin politikollega Jake ud i en slåskamp med munden som våben og med tærte, milkshake, æbler, powerade og champagne blandt ammunitionen. Den sidste del foregår under en writer’s strikeså de to herrer får her mulighed for at improvisere – hvis ikke de gjorde det i forvejen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af