Melanie Lynskey og Elijah Wood brillerer i Sundance-aktuelle ’I Don’t Feel At Home in This World Anymore’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi skal formentlig 23 år tilbage til ’Heavenly Creatures’ for at se Melanie Lynskey i en lige så ambitiøs præstation på film, som hun giver i den Sundance-aktuelle ’I Don’t Feel At Home in This World Anymore’, der endelig har fået en trailer.

Macon Blair, der har vist stort skuespiltalent i ’Blue Ruin’ og ’Green Room’, har både instrueret og skrevet filmen, som tager udgangspunkt i Melanie Lynskeys karakter Ruth. Hun er en stille, smådeprimeret kvinde midt i en eksistentiel krise. Efter et indbrud i hendes lejlighed, hvor politiet ikke tager hende stjålne sølvtøj seriøst, tager hun sagen i egen hånd – og går til modangreb på menneskeheden, da »everyone is assholes«.

I jagten på indbrudstyvene bliver Ruth og hendes ven Tony, spillet af Elijah Wood, revet ud på en brutal og voldelig rejse mellem forbrydere, mordere og andre røvhuller.

Melaine Lynskeys seneste store rolle var i HBO’s fine ’Togetherness’, der dog blev lukket efter to sæsoner.

Det vides endnu ikke, om og i så fald hvornår filmen kommer til Danmark.

Læs også: Anmeldelsen af ‘Togetherness’ sæson 2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af