Familietid og barndomsbilleder i Kurt Vile og Courtney Barnetts nye video til ‘Continental Breakfast’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Makkerparret Kurt Vile og Courtney Barnett har udgivet andensinglen ‘Continental Breakfast’ fra deres kommende fællesalbum ‘Lotta Sea Lice’, og der følger også en hyggelig musikvideo med.

Som man allerede hørte på førstesinglen ‘Over Everything’ virker Vile og Barnetts samarbejde som et match made in heaven, og på ‘Continental Breakfast’ er det igen de to musikeres skæve, folkede og ikke mindst charmerende stil, der er i højsædet.

De synger om hver deres »interkontinentale venskaber«, og selv om meget af tekstens betydning er en lille smule tåget, handler det umiddelbart om, hvordan venskaber fungerer, når man en god del af tiden er på farten som musiker. Det foregår blandt andet over morgenmad på diverse hoteller og via telefonsamtaler.

Videoen er som en gammel hjemmevideo eller et fotoalbum, hvor ser man Kurt Vile og Courtney Barnett hænge ud med venner og familie. Faktisk ser det så hyggeligt ud, at man efter de knap fem minutter, videoen varer, får lyst til, at de skal være ens nye bedste venner.

‘Lotta Sea Lice’ udkommer 13. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af