Pamela Adlon kæmper sig igennem midtvejskrisen med muskelbil og datingapp i traileren til ‘Better Things’ sæson 4

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med tredje sæson af den fremragende ‘Better Things’ beviste serieskaberen Pamela Adlon, at hun sagtens kunne holde det tårnhøje niveau ene kvinde, efter at samarbejdspartneren Louis C.K. blev smidt på porten som følge af anklager om sexchikane.

Tredje sæson var på vores liste over sidste års bedste serier, og nu er traileren landet til sæson fire, som ser ud til at være rig på pinlige mor-øjeblikke og Adlons skarpe (og rørende) komik. Og så har hun en Bevar Christiania-trøje på flere gange – mon ikke hun har fået den, da hun for nylig besøgte København?

Omdrejningspunktet er som altid Adlons Sam Fox, alenemor og falleret skuespiller, der opdrager sine døtre Max (Mikey Madison), Frankie (Hannah Alligood) og Duke (Olivia Edward), mens hun forsøger at finde sin egen plads i livet, hvilket ifølge traileren indebærer en heftig muskelbil og potentielt en datingapp.

Er du ikke stået på ‘Better Things’ endnu, er det bare med at komme igang. Alle tre sæsoner ligger på HBO Nordic, og sæson fire får premiere samme sted 6. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af