DaBaby slår nærgående kvinde på klub – deler sin version via Instagram

DaBaby slår nærgående kvinde på klub – deler sin version via Instagram

Efter DaBaby lørdag aften havde spillet koncert i Tampa (Florida), fortsatte han festen på en lokal klub. Men idet rapperen gik igennem det festende folk på klubben, som ihærdigt tog billeder af den celebre gæst på deres telefoner, var der en kvinde, der kom lidt for tæt på. Kvinden, der forsøgte at få et closeup af DaBaby, kom så tæt på ham, at han stak hende noget, der på videooptagelser ligner en gedigen flad.

Efter rygterne om overfaldet spredte sig som en steppebrand, gav den Roskilde-aktuelle DaBaby (der tidligere har været anklaget for overfald og voldsepisoder) i går en undskyldning samt sin version af optrinnet via et par Instagram-stories.

»Jeg er rigtig ked af, at der var en kvinde på den anden side af den lommelygte på deres telefon,« forklarer DaBaby og fortsætter direkte til kvinden: »Men husk, at jeg ikke kunne se dig, fordi du havde blitzlyset så tæt på mig – hvilket er okay, det er ikke et problem – det havde mange mennesker. De holdt det ikke så tæt på mig, som du gjorde… (…) Men ud af alle de fans, hvor mange mennesker vidste så, hvordan man zoomer ind – bare zoomer ind – i stedet for at slå mig i mit motherfucking øje med telefonen?«

Idet DaBaby taler om at zoome ind, zoomer han ganske pædagogisk ind på sit eget ansigt som for at vise, hvordan det skal gøres.

»Jeg tror efterhånden, det er et velkendt faktum, at mand eller kvinde – jeg ville have reageret på samme måde,« fortsætter han. »(…) Folk betaler for at være der, vi skal respektere dem, når vi går igennem. Jeg ville bare ønske, du gav mig samme respekt retur. Du gav mig ikke den samme respekt, baby. Alt, du behøvede at gøre, var at zoome ind. Bare zoome ind«.

Se både optrin og undskyldning herunder. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af