Ny dansk festival aflyser grundet svigtende billetsalg

Ny dansk festival aflyser grundet svigtende billetsalg
Iceage på Copenhagen Distillery. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Man skulle egentlig tro, at danskerne ville være desperate efter festivaloplevelser efter to somre uden meget musik. Men ser man rundt omkring på de danske festivaler, er det de færreste, der har meldt udsolgt – ud over mastodonterne Roskilde Festival og Smukfest.

Nu har en spritny festival meldt ud, af den aflyser grundet svigtende billetsalg.

To Øl City Festival, der skulle have fundet sted 5.-6. august i Svinninge på Vestsjælland, bliver ikke til noget alligevel.

Bag festivalen stod det danske bryggeri To Øl, og her skulle fokus være på både øl og musik – derfor var der både musikere, bryggerier og destillerier på programmet.

Musikprogrammet bestod blandt andet af Iceage, First Hate, Sulka, Bisse og Lowly, og der var også planlagt filmvisninger i samarbejde med CPH:DOX.

»På trods af stor interesse for projektet har vores billetsalg ikke fulgt med i de prognoser, vi har sat. Det betyder, at vi har svært ved at se, hvordan vi ville kunne opnå et nødvendigt og tilfredsstillende billetsalg, hvorfor vi hellere vil kalde den nu, så vores gæster og musikere kan nå at lægge andre planer for sommeren«, udtaler Tore Gynther, stifter og direktør i To Øl, via en pressemeddelelse.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af