Kingtommi går fuld ‘Ringenes herre’ i den ambitiøse musikvideo til ‘Merlins’

Kingtommi går fuld ‘Ringenes herre’ i den ambitiøse musikvideo til ‘Merlins’
Kingtommi. (Foto: Magnus Nygaard)

Det er sjældent, at danske musikvideoer går så ambitiøst til værks, at de essentielt er små genrefilm. Og det er endnu mere sjældent i musikvideoer fra upcoming-navne, der jo i sagens natur ikke kan samle de største budgetter.

Alligevel er det, hvad man kan se i musikvideoen til ‘Merlins’ fra Kingtommis nye ep, ‘Haven’, der landede sidste uge.

Videoen er instrueret af Jeppe Marno og Martin Lundgaard Pedersen – samme duo, der stod bag den ligeledes flotte video til Kingtommis ‘Cruise Mode’. Men med ‘Merlins’ har de toppet sig selv.

I videoen ser vi Kingtommi møde troldmanden fra Ableton spillet af Emil Emborg fra gruppen Neon Priest. Desuden medvirker Kingtommis Uden Ord-kollega Gustav Hedemann Christensen, der også er kendt under solonavnet Sortblod, samt Gustav Hintze, der nok bedst huskes fra sin optræden som Hubert i tv-julekalenderen ‘Absalons Hemmelighed’.

Resultatet er et filmisk eventyr i bedste ‘Ringenes herre’-stil, hvor Kingtommi rejser fra sted til sted og danser magiske danse, der lader til at overvinde den ondskab, de bliver mødt af. Se videoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af