AV AV AV udgiver en single om ugen fra nu af – lyt til ‘Best Time’

AV AV AV udgiver en single om ugen fra nu af – lyt til ‘Best Time’
Av Av Av. (Foto: PR)

De udgav albummet ‘All Inclusive’ tilbage i februar, men den danske supergruppe AV AV AV er på ingen måde færdige med at udgive i 2024.

Trioen har i dag via en pressemeddelelse annonceret, at de vil udgive en ny single hver af de næste seks fredage. Den første i rækken hedder ‘Best Time’, og er ude nu.

Det originale udgivelsesformat leder op til deres nye album ‘Need 4 Speed’, som lander 25. oktober.

»Det her album er et et mere koncentreret billede af de stilarter og lyde vi elsker, vi har ikke holdt os tilbage på samme måde som vi måske har gjort før. Det er mere råt og mere sjovt, både i processen med at skabe det, men også i det endelige udtryk«, udtaler trioen via pressemeddelelsen. Her lover de desuden et album, der er udadvendt og festligt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Need 4 Speed’ bliver gruppens fjerde album, og kan formentlig høres live dagen efter udgivelsen, da gruppen giver koncert i Store Vega 26. oktober.

AV AV AV består af medlemmerne Eloq, Unkwon og DJ Er Du Dum Eller Hvad, og har i snart ti år været eksponenter for dansk elektronisk musik med tre klubbede album i bagagen og en lang række festivalkoncerter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af