Julia Roberts’ bror tog æren for hendes karriere – nu undskylder han

Julia Roberts’ bror tog æren for hendes karriere – nu undskylder han
Eric Roberts i 2022. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Den amerikanske skuespiller Eric Roberts har ved flere lejligheder givet sig selv en betydelig andel af ansvaret for den succes, hans søster Julia Roberts har opnået – blandt andet i et Vanity Fair-interview fra 2018.

Ifølge People skriver Roberts nemlig i sin selvbiografi ’Runaway Train: or, The Story of My Life So Far’, at han angrer sine tidligere kommentarer.

»En af de ting, jeg gerne vil undskylde for i denne her bog, er, offentligt ved mere end én lejlighed, at sige: ‘Hvis det ikke var for mig, havde der ikke været nogen Julia Roberts’«, skriver 68-årige Roberts og tilføjer: »Det er ikke kun beklageligt, det er også usandt«.

Desuden skriver Eric Roberts, at han håber, søsteren kan tilgive ham: »Og jeg håber Julia vil tage imod den her mere offentlige undskyldning. Det var en tåbelig ting at sige. Jeg var stolt af hende, men det var stolthed vendt på hovedet til min egen fordel«.

Roberts blev Oscar-nomineret for sin birolle i ’Runaway Train’ fra 1985, men kendes måske af flere som Gotham-gangsteren Salvatore Maroni i ’The Dark Knight’. Julia Roberts har som bekendt haft en betydeligt større karriere med ikoniske roller i både ’Pretty Woman’ og ’Notting Hill’, inklusiv en Oscar for sin præstation i ’Erin Brockovich’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af