‘Brat or nat’? Se ‘SNL’ tage tykt pis på Charli XCX og Troye Sivan i ny sketch

‘Brat or nat’? Se ‘SNL’ tage tykt pis på Charli XCX og Troye Sivan i ny sketch
Bowen Yang som Charli XCX. (Foto: NBC)

Hvis ‘Brat summer’ faktisk er død, har ‘Saturday Night Live’ ikke fået memoet. I weekendens episode tager komikeren Bowen Yang nemlig tykt pis på den allestedsnærværende britiske popstjerne og hendes seneste album.

I den næsten fem minutter lange sketch har popstjernen fået sit eget talkshow (eller ‘Talk Talk Show’, som det selvfølgelig hedder med reference til et af numrene fra ‘Brat’), og med som dj har hun »Australian dingo twink« Troye Sivan, der egentlig helst bare vil flashe sin sixpack.

Netop Sivan stod også for skud i ‘SNL’ sidste år, hvor han blev portrætteret af ingen ringere end Timothée Chalamet. Den nye sketch har imidlertid ‘SNL’-komikeren Sarah Sherman i rollen som popstjernen.

Programmet åbner med en omgang ‘Brat or nat’, hvor Charli XCX vurderer, om ting som Hunter Bidens laptop og New York University er brat eller ej, hvorefter hun inviterer en række gæster i studiet. Vistnok for at snakke politik, men også bare for at høre, om de har prøvet at tage ketamin.

Charli XCX og Troye Sivan er lige nu på en fællesturné i USA, og i sidste uge fik de selskab af Addison Rae og Lorde. Se ‘SNL’-sketchen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af