Premiere: Ana Juél bekæmper dårlige datingvaner på debutsinglen ‘Fight the Urge’

Premiere: Ana Juél bekæmper dårlige datingvaner på debutsinglen ‘Fight the Urge’
Ana Juél. (Foto: Sean Collin)

Lyder følgende datingscenarie på nogen måde velkendt?

»Du dater én, der ikke dater på dit niveau. Det er low effort, aflyste aftaler, men vedkommende er også sindssygt charmerende. Og selvom man er blevet ældre, og ved, at man fortjener bedre, er man også stadig bare ung, og har lyst til dum kærlighed. Det skaber en indre konflikt«.

Sådan beskriver debutanten Ana Juél temaet på sin første single ‘Fight the Urge’, som Soundvenue i dag har premiere på.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ana Juél laver poppet r’n’b med et internationalt islæt. Det giver mindelser om r’n’b-kunstnere som Jamila Woods og Amber Mark.

Den 25-årige kunstner kommer fra den midtjyske by Grindsted, men hun er ikke et helt ubeskrevet blad. Hun har før sunget kor for Dayyani og har senest optrådt til Heartlands eventserie på Noma. Desuden har hun sikret sig tjansen som support for Ilma på hendes efterårstour.

Selv er Ana Juél optimistisk omkring at solodebutere og skriver i en mail til Soundvenue:

»Det føles som starten på noget godt, som jeg altid har vidst, at jeg ville. Jeg er godt forberedt, og med hjælp fra stærke samarbejdspartnere er jeg ikke helt solo i det«.

Og sangeren er virkeligt forberedt på at komme flyvende fra start, da hun allerede har færdiggjort sin debut-ep ‘You Don’t Have to Love Me’, som hun udgiver inden længe. Den er i øvrigt produceret af Frans Nielsen, der også har produceret for Dayyani og Ganger.

Ana Juél. (Foto: Signe Nymark)

På trods af det gennemførte forarbejde, skriver Ana Juél, at hun både er nervøs og spændt omkring at udgive for første gang:

»Nervøsiteten er en reminder om, at der er noget på spil. Samtidig er det et relief, fordi jeg har sat mine forventninger ned til to simple ting: At lave musik jeg er glad for, og at udgive det. Jeg er glad for ‘Fight the Urge’, så når den er ude, er der jo allerede fuld plade«.

‘Fight the Urge’ af Ana Juél udkommer officielt på streaming i morgen, fredag den 4. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af