‘Call Me by Your Name’-instruktør bag ny ‘American Psycho’-film

‘Call Me by Your Name’-instruktør bag ny ‘American Psycho’-film
Christian Bale i 'American Psycho' i 2000. (Foto: PR)

Luca Guadagnino er en produktiv herre.

I sidste måned havde den italienske instruktør bag ‘Call Me by Your Name’ og ‘Challengers’ verdenspremiere på Daniel Craig-filmen ‘Queer‘ på Venedig-filmfestivalen. Han har også to film med titler ‘After the Hunt’ og ‘Camera separate’ på vej.

Nu melder Deadline, at Guadagnino oven i hatten er i de sidste forhandlinger om at instruere en ny filmatisering af ‘American Psycho’.

Scott Z. Burns, som blandt andet har ‘The Bourne Ultimatum’, ‘Contagion’ og ‘Side Effects på cv’et, står bag manuskriptet til den nye film, som følger i fodsporene på Mary Harrons ‘American Psycho’-filmatisering fra 2000 med Christian Bale i hovedrollen.

‘American Psycho’ var forfatter Bret Eastin Ellis’ store gennembrud, da den kontroversielle roman udkom i 1991. Fortællingen følger den psykopatiske investeringsrådgiver Patrick Bateman, der slår sig løs som seriemorder på Manhattan – tilsyneladende uden nogen konsekvenser.

Den første film er ikonisk og svær at komme efter, men Luca Guadagnino kunne sagtens være den rette til at gøre forsøget. Den stilbevidste instruktør spænder bredt genremæssigt, og han har beskæftiget sig med spandevis af blod i ‘Suspiria’ og ‘Bones and All’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af