Skuespiller kritiserede Ariana Grande for uhøfligt møde – nu reagerer hun

Skuespiller kritiserede Ariana Grande for uhøfligt møde – nu reagerer hun
Ariana Grande ved Grammy-uddelingen i 2020. (Foto: Steve Granitz/WireImage)

Ariana Grande var meget uhøflig, da hun mødtes med skuespilleren Cassandra Peterson til et af hendes shows.

Sådan lyder det i hvert fald fra Peterson, der er bedst kendt for rollen som Elvira, Mistress of the Dark, og som i en viral video på YouTube og TikTok beskriver sammenkomsten med Grande som et af sine »værste kendismøder«.

»Jeg skal gøre det kort: Hun kom og medbragte 20 gæster, så hun ville have 20, 21 billetter. Vi er sådan, ‘okay’, og vi giver hende billetterne«, mindes Peterson i videoen og fortsætter:

»Hun kommer backtage, og hun spørger, om jeg kan tage billeder med alle hendes venner og familiemedlemmer. Jeg tager et billede med hver eneste af dem. Jeg skriver en autograf til hver eneste af dem. Så spørger jeg hende, om vi kan tage et billede sammen, og hun siger, ‘nah, det gør jeg ikke rigtig«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den udlægning er Grande imidlertid ikke enig i. Peterson har efterfølgende delt en artikel om miseren på sin Instagram, og i kommentarfeltet giver popstjernen sin side af historien.

»Jeg er så modløs over at se det her. Jeg kan faktisk ikke engang huske, at jeg fik chancen for at møde dig, fordi jeg havde et angstanfald og efter min hukommelse gik før resten af min familie«, skriver Grande, der i øvrigt påstår, at mødet fandt sted for omkring syv år siden.

»Men hvis jeg husker forkert, underskylder jeg oprigtigt for at have fornærmet dig«, tilføjer hun.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af