Nyt Soundvenue ude nu

Nyt Soundvenue ude nu

Det nye Soundvenue Magazine er netop landet i butikkerne med Emma Acs på forsiden. Hun er eksponent for den ildstorm af unikt talent, der spreder sig gennem dansk musik. I magasinet taler vi med de absolut ypperste friske navne – blandt andre MellemFingaMuzik om deres systemkritiske rap, Blaue Blume om deres poetiske, højtragende dreampop og Kill J om hendes viljestærke synthpop.

Vi undersøger også, om The Weeknd kan vokse sig til en ny popstjerne uden at miste sig selv, vi taler succeskriterier med Fetty Wap og musikalske forbilleder med Father John Misty og så går vi bag facaden på Bakken, en af landets sejeste klubber, der har måttet arbejde ud af et sort hul efter et grusomt mord midt på dansegulvet.

Vi snakker desuden med både Cary Fukunaga, instruktøren bag første successæson af ‘True Detective’, om hans grusomme nye film, og med den evigt seje Benicio Del Toro, og så afdækker vi verdens største filmklicheer og den bølge af tech-relaterede tv-serier, der rammer vores skærme lige nu.

Vi giver dig også et indblik i en voksende cyborg-kultur og kurateringskampen mellem Spotify og Apple Music, du får to store serier med grænsesøgende mode, og så anmelder vi som altid månedens væsentligste nye musik, film og serier.

Vil du have et månedligt skud inspiration til ny musik, film, tech og mode? Så tegn abonnement på Soundvenue HER.

svm97_svo_010
svm97_svo_003
svm97_svo_004
svm97_svo_017
svm97_svo_015
svm97_svo_013
svm97_svo_011
svm97_svo_019
svm97_svo_009
svm97_svo_007
svm97_svo_005
svm97_svo_002

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af