Video: Hannibal Buress er ‘uansættelig’ – se stjernekomikerens afviste pilotafsnit

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Komikeren Hannibal Buress er en af de hurtigst fremadstormende komikere i øjeblikket. Hans standup-karriere går kun op, op, op, ikke mindst på grund af anbefalinger og opvarmningsjobs for superstjerner som Louis C.K. og Amy Schumer. Buress har ligeledes gang i en succesfuld skuespilkarriere med roller i fænomenale ‘Broad City’, ‘Bob’s Burgers’ og ‘The Jim Gaffigan Show’.

I juli i år tog han hul på sin helt egen serie på Comedy Central ‘Why? With Hannibal Buress’ som foreløbigt har kørt i én sæson. Før Comedy Central gav ‘Why?’ grønt lys, producerede Buress faktisk en anden pilot for kanalen ved navn ‘Unemployable’ – ‘unansættelig’. Serien blev ikke købt, men nu har Buress altså lagt et link ud til pilotafsnittet på sin twitter-profil.

I ‘Unemployable’ følger vi hans forsøg på at finde ud af, om han dur til andet end comedy (spoiler alert: det gør han ikke). Han forsøger sig blandet andet som spåmand, diner-kok og bondemand. Det hele udføres i Buress’ sædvanlige døsige og kyniske tilbagelænede stil og er et hyggeligt lille kig på, hvad der kunne have været…

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af