Golden Globes: Ricky Gervais spidder Jennifer Lawrence, Sean Penn og… Golden Globes

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Takket være en række uforbeholdne svinere rettet mod Hollywoods parnas skabte Ricky Gervais voldsomme kontroverser, da han for første gang var vært for The Golden Globes i 2010, men alligevel blev han inviteret tilbage i rollen de følgende to år.

Siden har Tina Fey og Amy Poehler overtaget stafetten med succes, men i år var Gervais så tilbage, vel vidende at hans comeback var frygtet i salen:»Jeg laver den her monolog, og så går jeg i skjul, så ikke engang Sean Penn kan finde mig…«, sagde han med reference til Penns opsigtsvækkende Rolling Stone-interview med narkokongen El Chapo, før han tog en tår af sin øl og tilføjede: »Snitch!«.

Gervais holdt sig ikke tilbage, og i sin syv minutter lange monolog fik han både ram på Jennifer Lawrence, Caitlyn Jenner, Hollywoods trophy wives og hans arbejdsgivere på aftenen, NBC og The Golden Globes, som han – mere eller mindre eksplicit – anklagede for at være korrupt og ligegyldig. Til aftenens nominerede havde han dette budskab:

»Ingen går så meget op i den pris, som I gør. Lad være med at blive følelsesladet. Det er pinligt«, sagde han og ramte utvivlsomt en nerve blandt stjerneparaden i salen.

Se monologen ovenfor.

Læs også: Se alle Golden Globe-vinderne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af