Hvem er den stærkeste superhelt? Efter syv år har videnskaben svaret

Hvem er den stærkeste superhelt? Efter syv år har videnskaben svaret
Henry Cavill som Superman i 'Batman v Superman'

Hvis man ser bort fra personligheden, dragten og karismaen og fralægger sig enhver form for nostalgi og følelser, hvilken superhelt er så den stærkeste? I over syv år (!) har forskere på University of Leicester stillet sig selv det spørgsmål, når de har udgivet artikler og forsket i superheltenes styrker, svagheder, evner og mangler. Og de har fundet en soleklar vinder.

Superman er den stærkeste superhelt på grund af sine solenergi-kræfter og større mængde muskelvæv end normale mennesker. Superman er i sagens natur også et rumvæsen, hvilket de fleste andre superhelte har svært ved at hamle op med.

Den svageste superhelt er Batman, der for en stund var Supermans nemesis i Zack Snyders ‘Batman v Superman’. Ganske vist er Batman en af de mest populære superhelte, men uden sine fine gadgets og ture i træningsrummet har millionæren Bruce Wayne ikke nogle superkræfter at falde tilbage på.

Undersøgelsen og dens resultater er beskrevet her, og her en tabel over superheltenes styrker, hvor man nok hurtigt vil erfare, at det langt fra er alle superhelte, der klarede cuttet til undersøgelsen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af