’Game of Thrones’-forfatter står bag ny serie

’Game of Thrones’-forfatter står bag ny serie

George R.R. Martin har offentliggjort på sin livejournal, at han har solgt rettigheederne til sin bogserie ’Wild Cards’ til Universal Cable Productions, der går i optagelse med det samme. Det skriver han på LiveJournal-side.

Hvis nogen skulle være i tvivl om, hvem George R.R. Martin er, så er det ham, der står bag bøgerne, der danner grundlag for verdens største og mest omtalte tv-serie ’Game of Thrones’.

Forfatteren kommer med meget får detaljer, men afslører dog at: »I får at se Croyd Crenson, uanset hvordan serien ender med at blive. Det ville ikke være ikke være Wilds Cards uden The Sleeper «.

Bogserien ’Wild Things’ er en antologiserie, der udspiller sig efter Anden Verdenskrig, hvor en virus har ramt Jorden og gjort folk til mutanter (Jokers) eller superhelte (Aces).

George R.R. Martin vil ikke selv være direkte involveret i serien, da han er på eksklusiv kontrakt med HBO, så det kan være, at han nu får tid til at skrive videre på ’A Song of Fire and Ice’, som bøgerne bag ’Game of Thrones’ egentlig hedder.

Det første bind af ’Wild Cards” ble udgivet i 1986.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af