Se det første billede af Shia LaBeouf som tennislegenden John McEnroe

Se det første billede af Shia LaBeouf som tennislegenden John McEnroe

Danske Janus Metz slog igennem som instruktør af dokumentarfilmen ‘Armadillo’, og det var sensationelt, da han uden nævneværdig fiktionserfaring fik chancen på et afsnit af anden sæson ‘True Detective’.

Afsnittet blev et springbræt til hans første spillefilm, ‘Borg/McEnroe’, som netop har færdiggjort optagelserne i Sverige. Filmen handler om rivaliseringen mellem de navnkundige tennisstjerner Björn Borg og John McEnroe og kredser især om deres legendariske Wimbledon-finale i 1980.

Björn Borg spilles af Sverrir Gudnason, som herhjemme især er kendt fra Per Flys ‘Monica Z’, Bille Augusts ‘Marie Krøyer’ og TV 2’s ‘Badehotellet’, mens Metz har gjort et veritabelt scoop med Shia LaBeouf som den amerikanske enfant terrible John McEnroe.

Det første billede er netop frigivet, og man må sige, at ligheden er slående. Nedenfor er originalerne.

Også Tuva Novotny og Stellan Skarsgård er på rollelisten.

Læs også: Anmeldelse af Shia LaBeouf – manden, ikke værket

Borg McEnroe

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af