‘Skam’ holder pause – se nyt mystisk klip

‘Skam’ holder pause – se nyt mystisk klip

Balladen om Isak og Even tog en ny smertefuld drejning i gårsdagens episode, og som om det ikke var hårdt nok for alle ‘Skam’-fans, har NRK i nat klokken 3 delt en ny video på blot 18 sekunder, som erklærer, at tv-serien holder en mindre pause og først er tilbage med et nyt klip den 14. november – dvs. ni dage fra nu. Se klippet hos NRK HER.

I det korte klip ser vi i fragmenterede nærbilleder Isak i færd med at dyrke sex. Det er umådeligt grumt at bryde loopet på denne måde, men på samme tid har det naturligvis skabt massiv buzz.

Spekulationerne på NRK’s website går nu på, hvem vi ser i sengen med Isak – er det Even eller en helt ny karakter, måske en Grindr-date? Spekulationerne går desuden på, om det kun er Isaks perspektiv, vi holder en pause fra. Det vil de næste dage vise.

Læs også: Betyder ‘Romeo + Juliet’-referencerne i ‘Skam’, at Even skal dø?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af