Adam Driver og Channing Tatum er heist-brødre i første trailer til ‘Logan Lucky’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Manden, der sagde, at han aldrig ville lave en spillefilm igen, har lavet en ny spillefilm. Steven Soderbergh svor at hellige sig tv-formatet, hvilket blandt andet resulterede ‘The Knick’ og ‘The Girlfriend Experience’, men piben fik en anden lyd, efter han fik Rebecca Blunts manuskript i hænderne.

Hans sidste biograffilm kunne have været den psyko-farmaceutiske thriller ‘Side Effects’ fra 2013, men nu er Soderbergh vendt tilbage til en genre, han kender ud og ind.

‘Logan Lucky’ er en heist-film a la Soderberghs ‘Ocean’s Eleven’-remake, men vi er langt fra det sofistikerede Danny Ocean-team i denne film. Logan-brødrene Jimmy og Clyde (Adam Driver og Channing Tatum) beslutter sig i ren afmagt at røve en bunke penge under racerløbet Coca-Cola 600. Og der er ikke mange gadgets at rykke rundt med eller grobund for storstilet planlægning.

Så Logan-brødrene kan ikke gøre det alene. De får assistance af særligt Daniel Craig og Riley Keough, men der er også masser af andre stjerner at søge hjælp hos: Hilary Swank, Seth MacFarlane, Katie Holmes, Katherine Waterston (‘Alien: Covenant’) og Macon Blair (‘Blue Ruin’).

‘Logan Lucky’ får dansk biografpremiere 7. september.

Læs mere: Steven Soderbergh laver western-serie til Netflix – stortalent får markant rolle

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af