‘Orange is the New Black’-hackerne truer med at lække endnu flere serier

‘Orange is the New Black’-hackerne truer med at lække endnu flere serier

I weekenden har sveden utvivlsomt piblet fra panderne på Netflix’ hovedkontor. Hackergruppen The Dark Overlord truede med at lægge den nye sæson af ‘Orange Is the New Black’ ud på nettet lang tid før premieren, og efter sigende endte de faktisk med at frigive ti ud af 13 afsnit fra femte sæson af streamingtjenestens storsucces.

The Dark Overload stopper dog ikke her. En Twitter-konto med det pågældende navn truede over weekenden andre kabelkanaler med samme skæbne.

Nu er en liste på cyberbloggen databreaches.net dukket op, hvor hackergruppen opremser andre serier og film, de har fået adgang til. ‘XXX: Return of Xander Cage’, ‘New Girl’ og ‘Portlandia’ er bare et udpluk. De nævner også ‘It’s Always Sunny in Philadelphia’ og Netflix-filmen ‘Win It All’, der dog begge allerede har fået premiere.

Netflix valgte ikke at betale den løsesum, gruppen krævede for at holde afsnittene tilbage, men kom i stedet med denne udtalelse: »Vi er bevidste om situationen. En produktionsleverandør, der bliver brugt af flere store tv-studier, er blevet kompromitteret, og de relevante retshåndhævende myndigheder er involveret«.

Læs mere: Whoa! Første trailer til ‘Orange Is the New Black’ sæson 5 er her, og det går ikke stille for sig

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af