Dustin Hoffman i live-clinch med John Oliver over sexchikaneklager

Dustin Hoffman i live-clinch med John Oliver over sexchikaneklager
Dustin Hoffman til Gotham Awards (Foto: (Dimitrios Kambouris/Getty Images for IFP))

Hvad der skulle have været et hyggeligt 20 års-jubilæum for den roste politiske spin-satire ’Wag the Dog’ med filmens stjerner Dustin Hoffman, Robert De Niro og instruktør Barry Levinson, udviklede sig i går til et voldsomt skænderi mellem Hoffman og den britiske komiker og politiske talkshowvært John Oliver, der hostede aftenens Q&A. Det beretter flere journalister, som var tilstede ved eventen i New York.

20 minutter inde i snakken spurgte Oliver pludselig ind til krænkelsesankalgerne mod Hoffman, der går på, at skuespilleren i 1985 skulle have opført sig upassende overfor den dengang 17-årige produktionsassistent Anna Graham Hunter under optagelserne af ’En sælgers død’. Ifølge Hunter klaskede Hoffman hende bagi, men det nu 80-årige Hollywood-ikon afviste over for John Oliver, at han havde kendt Hunter. Og så begyndte en heftig diskussion.

Steve Zeitchik fra Washington Post rapporterede flittigt på Twitter om den ophedede stemning, og debattens drejning fik John Oliver til at bede publikum om ikke at dokumentere scenerne med mobilerne. Den opfordring var det ikke alle der fulgte, og som det fremgår af nedenstående tweets endte publikum også med at være involverede i ordkløveriet:

Læs også: Hollywoods historiske krænkelsesskandaler, der fik enten få eller ingen konsekvenser

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af