‘Silicon Valley’-nørderne er tilbage minus Erlich i trailer til sæson 5

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hovedforfatter Mike Judge har holdt sin tech-satire ‘Silicon Valley’ kørende med en ubarmhjertig karriererutsjetur for seriens hovedpersoner og deres fællesprojekt Pied Piper.

Status forud for den kommende femte sæson er, at Richard for alvor er på vej op takket være sin udtænkning af et nyt internet (og Jian Yangs intelligente køleskabs-app). Gilfoyle, Dinesh og Peter følger med på sidelinjen, da den socialt handicappede Richard pludselig skal lede 50 ansatte, mens den evige nemesis Jordan Belfort lurer i kulissen.

I seriens univers sidder den hidtidige scenestjæler Erlich Bachmann nok stadig i en opiumshule i Tibet. Faktum er, at komikeren T.J. Miller ikke længere er en del af serien, hvilket han sidste år brugte flere lejligheder til at fastslå på en mere eller mindre subtil måde.

T.J. Miller bliver et kæmpe savn. Til gengæld kan man lukrere lidt på Kumail Nanijianis succes med ‘The Big Sick’, og så skal holdet bag serien måske også være glade for ikke at skulle tage stilling til den endnu ikke afsluttede sag mod Miller om seksuelt overgreb på en kvinde.

Sæson 5 af ‘Silicon Valley’ har premiere på HBO Nordic den 25 marts.

Læs også: ‘Silicon Valley’-castet gør grin med lanceringen af iPhone X i ny sketch

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af