Disney deler teasere for ’Star Wars’-forlystelsespark – med ny musik fra den originale komponist

Disney deler teasere for ’Star Wars’-forlystelsespark – med ny musik fra den originale komponist
'Star Wars: The Force Awakens'

Disney er i fuld sving med at udvide galaksen omkring ’Star Wars’, der til næste år får sit eget omfattende område med titlen ’Galaxy’s Edge’ i Disneyland og Disney World. For at sætte forventningerne et nøk i vejret hos ’Star Wars’-fans og nysgerrige sjæle har Disney nu delt en teaser fra parken – og fra studiet, hvor ’Star Wars’-komponisten John Williams har komponeret nye, stemningsfulde toner dertil.

Teaseren tager os rundt omkring byggerodet og de første halvfærdige områder i forlystelsesparken, mens John Williams’ storslåede toner sætter den helt rigtige, fortryllende ’Star Wars’-stemning, som vil kunne høres i parken.

Entertainment Weekly har delt detaljer om forlystelsespark-byen (der har kostet Disney sådan cirka 24 milliarder dollars): »Byen, kendt som Black Spire, er en afsides handelspost gemt væk blandt stenede pigge fra en forstenet oldtidsskov. Byen er som et Casablanca-lignede forbindelsesled mellem kræfterne af det gode, det onde og det midt imellem, som de strides om magten over galaksen«.

Se alle de første teasere for den ‘Galaxy’s Edge’ via Disneys Youtube-kanal her.

Læs også: Disney annoncerer endnu en ‘Star Wars’-serie til kommende streamingtjeneste

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af