Tim Burtons ‘Dumbo’ i liveaction ser hjerteskærende ud – se den første fulde trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tim Burtons genfortolkning af Disney-klassikeren ‘Dumbo’ er lige på trapperne, og nu har liveaction-filmen fået sin første fulde trailer, der glimrer af Hollywoodstjerner i den hjerteskærende elefantfortælling.

Colin Farrell spiller veteranen og tidligere cirkusstjerne Hole Farrier, der af cirkusejeren Max Medici (Danny DeVito) får til opgave at passe en vis elefantunge med meget store ører. Snart opdager Farriers børn, at Dumbo ikke er nogen helt almindelig elefant, den kan nemlig flyve, og det bliver en stor attraktion for cirkusset. Men den talentfulde elefant tiltrækker også forretningsmanden Vandevere (Michael Keaton), der har i sinde at udnytte Dumbos evner til egen vinding.

Filmens manuskript er forfattet af Ehren Kruger (‘Ghost in the Shell’, ‘Transformers’), og foruden Farrell, Keaton og DeVito finder vi blandt andre Eva Green, Alan Arkin, Finley Hobbins og Nico Parker på rollelisten. Parker er i øvrigt virkelighedens datter af Finley Hobbins og Thandie Newton.

Filmen får dansk premiere den 28. marts næste år.

Læs også: Interview med Tim Burton: »Jeg er virkelighedens Benjamin Button«

Læs også: Bør ‘The Incredibles 2’ og ‘Toy Story 4’ gøre os bekymrede for Pixars fremtid?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af