Alec Baldwin spidder Trump i ’SNL’ – Trump ønsker straf mod sådanne »republikaner-lejemord«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alec Baldwin har efter en række spot on-sketches efterhånden stærkt styr på sin Donald Trump-parodi. Dette beviste han endnu engang i weekendens ’Saturday Night Live’, hvor han indtog Trumps toupe, sammenbidte mimik, mur-begejstring og selektive, små-aggressive facon at afholde pressemøde på.

Trump så sketchen, der – som så mange gange før – fik ham til at ty til Twitter med en vred, lille opsang. Denne gang giver han udtryk for, at sådanne sketches (aka »republikaner-lejemord«) burde straffet.

Trump skriver: »Intet sjovt ved trætte ’Saturday Night Live’ på fake news-NBC! Spørgsmålet er, hvordan kan netværkerne slippe afsted med disse totale republikaner-lejemord uden straf? Ligesom mange andre shows? Meget uretfærdigt og burde blive set nærmere på. Dette er den sande ’Collusion’!«

Læs også: Se de nominerede til 2018’s værste film – John Travolta og Donald Trump (!) stærkt repræsenteret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af