Kommende Amazon-serie er ultravoldelig – se traileren til ‘The Boys’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Garth Ennis og Darick Robertsons bestsellertegneserie ‘The Boys’ er kendt for at være grafisk, voldelig og over the top. En kommende serie på Amazon, som har tegneserien som forlæg, ser ud til at levere på samme kriterier.

I ’The Boys’ bliver superhelte hyldet af befolkningen som vigtige samfundsbeskyttere, men de er langt fra utvetydigt gode. De er korrumperede af deres heltestatus, og deres redningsaktioner forårsager næsten mere skade end gavn, men populariteten gør dem i stand til at feje problemer ind under gulvtæppet.

Det får CIA til at oprette en afdeling, hvor en gruppe nådesløse agenter, kaldet The Boys, tager kampen op mod de korrupte superhelte. Og som man kan se i traileren, er det en blodig sag: Her får en mand presset øjnene ud, en baby og en delfin bliver brugt som våben og eksplosioner og slag falder i takt til Spice Girls’ ’Wannabe’.

The boys består af The Butcher (Karl Urban, ’Ringenes herre’, ’Star Trek’), Hughie (Jack Quaid, ’Hunger Games’, ’Logan Lucky), The Female (Karen Fukuhara, ’Suicide Squad’), Mother’s Milk (Laz Alonso, ’Detroit’) og Frenchie (Tomer Capon, ’Fauda’). Blandt  superheltene finder man blandt andre Chace Crawford (’Gossip Girl’) som The Deep. Seth Rogen og Evan Goldberg har produceret.

’The Boys’ får amerikansk premiere 26. juli på Amazon Prime.

Læs også: Tv-seriens guldalder 20 år: Efter et dødvande af middelmådighed vejrer filmredaktøren morgenluft

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af